Hösten är här – Ge Din Hud En Nystart!

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Bästa kund!

Visste du att huden är vårt största organ och att den förtjänar den bästa vården? I en värld av överväldigande val kan det vara svårt att navigera i djungeln av hudvårdsprodukter. Därför är vi här för att hjälpa dig! 

Efter en sommar av sol och eventuella påfrestningar är det viktigt att anpassa din hudvårdsrutin för att bevara en frisk och strålande hy när vädret förändras.

Varför ska du besöka oss för dina hudvårdsprodukter i höst? 

1. Skräddarsydda rekommendationer:

Vi är utbildade och erfarna och står redo att hjälpa dig att identifiera just dina hudbehov. Ingen hud är den andra lik, och hos oss får du personlig rådgivning för att hitta de produkter som passar perfekt för din hudtyp och dina mål.

2. Medicinsk hudvård av högsta kvalitet: 

Vi säljer endast medicinsk hudvård från Neostrata, ett ledande varumärke inom dermatologisk hudvård. Neostrata-produkterna är utvecklade med vetenskapligt beprövade ingredienser som AHA, PHA och retinol, som effektivt behandlar olika hudproblem. Genom att välja medicinsk hudvård får du produkter som faktiskt gör skillnad, oavsett om du kämpar med acne, ålderstecken eller torrhet.

3. Utbildning och expertis:

Att handla hos oss handlar mer än bara om att köpa. Vi vill ge dig värdefulla insikter och tips om hur du bäst använder dina produkter. Vår mission är att du ska få ut det mesta av din hudvårdsrutin för att uppnå optimala resultat.

4. Exfoliering efter sommaren: 

Efter en sommar fylld av sol och eventuella skador kan din hud behöva lite extra omtanke. Exfoliering är en viktig del av höst-rutinen för att avlägsna döda hudceller och återfukta huden på djupet. Med Neostrata-produkterna kan du effektivt exfoliera din hud och få tillbaka den fräscha och strålande looken. Vid exfoliering är det väldigt viktigt att göra det på rätt sätt och samtidigt använda återuppbyggande och fuktgivande produkter. 

Vi finns här för att hjälpa dig uppnå en strålande hud! 

Erbjudande för Hösten! 🎉 

Som en särskild höstöverraskning erbjuder vi nu ett startkit/resekit med Neostrata-produkter (värde 279kr) vid ditt nästa besök om du bokar en konsultation med oss och köper produkter för minst 1000kr. Gäller september ut. 

Vi vill också påminna dig om vårt lojalitetsprogram (länk) där alla dina köp räknas, både behandlingar och produkter. 

Kontakta oss eller boka en tid här!

för att ta första steget mot en strålande hy.

Ge din hud den kärlek den förtjänar – låt oss hjälpa dig att hitta de perfekta Neostrata-produkterna för just dig.

Vi ser fram emot att träffa dig! 🫶🏻

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter

Josefin tipsar

Besväras du av ytliga kärl?

Ta bort ytliga kärl med ND:YAG-laser
Josefin tipsar

Besväras du av pigmenteringar? 🤷‍♀️

Hur du kan hantera och förebygga pigmenteringar
Josefin tipsar

Ta hand om din hud med rätt produkter i sommar ☀️

Våra bästa tips för att hålla din hud frisk och strålande hela säsongen.